New Yorker gulve

​Materialerne epoxy, akryl og polyurethan har længe været kendt i industrien, og nu har private boligejere, lejlighedsejere og virksomheder også muligheden for at få de slidstærke og moderne gulvtyper.

Epoxy belægningens høje slidstyrke, de fugefri overflader samt muligheden for at vælge blandt mange forskellige naturfarver, opsigtsvækkende farvevarianter og usædvanlige mønstre, gør denne gulvtype utrolig populær i både trendy kontorindretninger og private hjem.

Et rent epoxy gulv er dog ikke den eneste mulighed, hvis du ønsker et fugefrit og slidstærkt gulv, der samtidig kan skabe et personligt udtryk og en nutidig boligindretning. Hos os kan du vælge blandt flere forskellige designgulve med hver deres særpræg. Særligt passer vores New Yorker gulv perfekt ind i en moderne indretningsstil, hvor rummet gerne må havet et mere råt og industrielt udtryk.

Et gulv med New York design er et godt alternativ til eksempelvis klinkerne i køkkenet, badeværelset og i bryggerset, hvor både design og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Gulvløsningen kan desuden lægges ovenpå eksisterende klinker og er samtidig fortræffelig til gulvvarme.

Information

M.Le Byg Ivs

Græse Strandvej 6H

3600 Frederikssund

Se rutevejledning 

CVR: 39398540

Kontaktinformation

Telefon: 53 27 85 41

E-mail: mlebyg@gmail.com

Ønsker du at få et opkald?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt